Kaluwihan

Kita netepi prinsip kejujuran ing kerjasama kita, kerjasama kita bakal dadi asil win-win.

Produsen profesional

Kita fokus ing inovasi produk, lan terus-terusan ngupayakake kualitas produk, mung kanggo nyedhiyakake produk sing paling apik.

Ayo Zhengcheng lunga menyang jagad, supaya jagad ngerti Zhengcheng

Sichuan Zhengcheng Starlight Energy Saving Technology Co., Ltd. didegaké ing November 2013. Iku Produsèn profesional saka njero ruangan lan njaba pratandha lan signboards kanggo chain toko, supermarket, apotek chain, chain restoran cepet pangan, bank, stasiun gas, etc …